5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi'nden büyük başarı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kente 5 bin metrekarelik alanı bulunan bir eğitim merkezi kazandırıldığını söyledi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Başkanı Süleyman Sağlam, beraberindekilerle birlikte, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek, okul açmaya yönelik çalışmalar hakkında bilgi vermişti.

Bugün bir açıklama yaparak Kayseri iline büyük ölçekli ve çok amaçlı bir eğitim kurumu kazandırdıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ilçenin Konaklar mevkisinde bin 780 metrekare kapalı alana sahip toplam 5 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşaa edilen bir eğitim merkezinin Kayseri'ye kazandırıldığını kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, “Konaklar Mahallesi'nde zemin artı 2 kat üzerine inşa edilen eğitim kurumunun içerisinde standartlara uygun planlanmış oda ve dershaneler yer almaktadır. Ayrıca yatakhane ve yemekhaneleri ile bir bütün olan bu önemli tesis Kayseri'ye kazandırılmıştır. Sosyal tesis olarak geçen projede yapılan plan değişikliği ile sosyal tesis alanı ilgili vakfa tescillenmiştir” dedi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Başkanı Süleyman Sağlam ise, “Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir eğitim kurumunu daha kazandırdı. Eğitim ve öğretime yapmış olduğu çalışmaları ve yatırımları biliyoruz. Belediye adına ilköğretim okulu dahi yaptırıyor. Bu vakıf okulu ile ilimizde bir merkez daha olacaktır. Melikgazi Belediyesi ve Başkanımız Memduh Büyükkılıç, her zaman olduğu gibi yine örnek ve referans bir çalışmaya imza atmışlar” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 11:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?