5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi'nden ihale

Melikgazi Belediye Başkan Vekili Mustafa Demir, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait olan işyeri arsasının yap-işlet-devret modeli ile kiraya verileceğini söyledi.

Mimarsinan Bölgesi, Serkent mevkiinde yer alan 7860 metrekare alanlı işyeri arsasının 10 yıllığına ihale ile kiraya verileceğini belirten, Başkan Vekili Mustafa Demir, Belediyemiz mülkiyetinde bulunan arsanın açık artırma sureti ve yap-işlet -devret modeliyle kiraya verileceğini söyledi.

Başkan Vekili Demir,” Bölge halkının ihtiyacı olan işyeri için belediyemiz hem özel sektöre iş imkânı sağlamakta, hem de elde edilecek gelir ile yine o bölge halkının yol, kaldırım gibi yatırımlarına kaynak oluşturmaktadır " dedi.

İşyeri arsa ihalesinin 11 Ağustos 2009 Salı günü saat 14.00 ' de Belediye Encümen Salonu'nda yapılacağını ifade eden Baştan Vekili Mustafa Demir, ihale ilgili daha fazla bilgi almak isteyenlerin Melikgazi Belediyesi’ne bizzat müracaat edebilecekleri gibi belediyenin internet adresinden ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 18:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?