5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi'nden yaz okulu

Kayseri'de, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 550 öğrenci ile 7 ayrı merkezde düzenlenen yaz okulu kurslarının başladığını söyledi.

Bilgisayar, diksiyon, türkçe, matematik, fen bilgisi, ingilizce, sosyal bilgiler, halk oyunları, tiyatro ve koro, basketbol, voleybol ile futbol branşlarında olmak üzere toplam 12 ayrı derste yaz okulların başladığını ifade eden başkan Başkan Memduh Büyükkılıç, 550 öğrencinin 7 ayrı yerde eğitim göreceğini dile getirdi.

Açılış töreninde konuşma yapan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak yol, kaldırım, asfalt, çöp toplama, park yapma gibi hizmetlerin yanında bu mekânlarda yaşayan bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına da katkı sağlıyoruz. Siz çocuklarımız bir eğitim süresince yoruldunuz. Şimdi dinlenme zamanı. Yaz tatilinde hem dinlenecek, hem eğlenecek hem de öğrenecek" dedi.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kurslar, halk oyunları gösteri, tiyatro gösteri ve koronun seslendirdiği türkü ve şarkılar ile devam etti. Yaz okuluna iştirak eden her öğrenciye birer şapka ve tişört hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 11:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?