3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi Çocuk Meclisi açıldı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nin 2008-2009 yılı için çalışmalara başladığını hatırlatarak “Çocuk meclisine üye kayıtları devam ediyor“ dedi.

Çocuk meclisinin gerçekleştirdiği etkinlikler ve çalışmalarla kamuoyu oluşturduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, çocukların küçük yaşta yönetime katılarak hizmete sahiplendiklerini, böylece yapılan yatırımların ve hizmetlerin korunduğunu, toplumun bir parçası olarak hizmetin yapılmasına katkı sağladıklarını kaydetti.

Çocuk meclisinin 2008-2009 yılı çalışma döneminde halk oyunları, diksiyon, tiyatro, koro, izcilik ve yaşam boyu spor gibi branşlarda çalışma sergileyeceğini ayrıca sosyal bilgiler, fen bilgisi, İngilizce, matematik, Türkçe ve 6, 7 ve 8. sınıflar için Seviye Belirleme Sınavı gibi derslerin verileceğini böylece 12 branşta etkinlik yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, çocuk meclisinde çocukların bir taraftan sosyal etkinliklerde aktif rol aldığını, bir taraftan eğlenerek öğrendiğini bir taraftan da derslere katkı sağladığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 18:37:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?