4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Melikgazi'de farklı galibiyet

Bölgesel Erkekler Basketbol Ligi F Gurubu'nda namağlup liderliğini sürdüren Melikgazi Belediye Spor, 8. haftada karşılaştığı Çukurova Spor'u 93-50 mağlup etti.


Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Melikgazi Belediye Spor ilk periyottan itibaren rakibine karşı üstünlüğünü ortaya koydu. İlk periyodu 26-9, ikinci periyodu da 48-26 kazanan Melikgazi Belediye Spor, üçüncü periyodu da 69-40 önde tamamladı. Son periyotta da genç oyunculardan Selçuk, Mehmet ve Hasan ile sayılar bulan Melikgazi Belediye Spor, sahadan 43 sayı farkla ayrılarak, galibiyet serisini 8 maça çıkarttı.


Maçtan sonra açıklamalarda bulunan antrenör Nihat Kahraman, rakibin gücünü bildiklerini belirterek, “Açıkçası kendimizi çok fazla sıkmadan rahat bir oyunla sahadan galip ayrılmasını bildik. Bu maçı unuttuk önümüzdeki Çukurova Üniversitesi maçına hazırlanacağız. Salona gelerek bizleri destekleyen tüm basketbol severlere teşekkür ediyorum” dedi.


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Melikgazi Belediyesi her zaman sporun ve sporcunun dostu bir belediye olmaya devam edecektir. Gerek basketbol gerekse voleybol takımlarımızın göstermiş oldukları bu üstün başarıdan dolayı emeği geçenleri kutluyorum. Gençliğimize verdiğimiz önem ve spor yapma imkanını, onlarında iyi değerlendirip böyle başarılar elde etmesi bizi son derece gururlandırıyor” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 20:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?