5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi'de İstiklal Marşı yarışması

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen tarafından ortaklaşa organize edilen “İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma ” yarışması sonuçlandı.

İlköğretim ve lise olmak üzere 2 kategoride yapılan yarışmaya toplam 60 okul katılırken, anaokulu öğrencisi 5 yaşındaki Hümeyra Kalkavan'da İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını eksiksiz ve tam olarak okuyarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı, Başkan Memduh Büyükkılıç, Hümeyra Kalkavan'a dizüstü bilgisayar armağan etti.

Programa Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri çok sayıda öğrenci ile öğretmen ve veli katıldı.

Yarışmaya katılan toplam 56 öğrenci, jüri üyeleri ve katılımcılar önünde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da okuyarak dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Birincilere dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncülere bisiklet ve bütün yarışmacılara birer çeyrek altın ile çeşitli hediyelerin verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 21:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?