4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Melikgazi'de 'rötarlı' bayramlaşma

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarının geçmiş bayramlarını kutladı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün başlayan mesai ile birlikte öncelikle Fen İşleri, Makine İkmal atölyeleri ile fidanlık tesislerinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışanlarının geçmiş bayramlarını kutladı.

Çalışanların bayram ziyaretlerini daha rahat bir zaman içerisinde gerçekleştirebilmeleri için bayramlaşmayı bayram sonrası ilk mesai günü yapmayı uygun bulduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin büyük bir kurum olduğunu ve çalışanların birbirleri ile saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarını sürdürdüklerini, bu açıdan Melikgazi camiasının büyük bir aile olduğunu kaydetti.

Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatarımlar ile diğer sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel bütün faaliyetlerde, çalışanlarının emeğinin olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, daha birçok hizmete beraber imza atarak Melikgazi camiası olarak vatandaşlara büyük hizmetler sunacaklarını söyledi. Memduh Büyükkılıç, tüm çalışanların geçmiş bayramlarını en içten dilekleri ile kutladığını, sağlık ve mutluluk dilekleri ile uzun ömürler temenni ettiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 17:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?