3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi'de yol çalışması hızlandı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Alpaslan Mahallesi Bahar Caddesi'nde son günlerde yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini söyledi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Memduh Büyükkılıç, toplam 750 metre uzunluğunda ve 22 metre genişliğindeki Bahar Caddesi'nde bina girişleriyle kaldırım geçişlerinde özürlüler için özel geçiş yollarının da yapıldığını söyledi.

Memduh Büyükkılıç, yol güzergahında özel park alanları oluşturulduğunu, böylece daha seri ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına imkan tanındığını kaydetti. Büyükkılıç, “Bahar Caddesi'nde çevre ve yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Yoğun bir ekip çalışması yapıldı. Yol, kaldırım ve bina giriş düzenlemeleri yanında kaldırımlarda bazalt olarak bilinen yeni bir taş döşeme gerçekleştirildi. Son olarak da dün akşam asfaltlaması gerçekleştirildi “ dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, asfaltlanması tamamlanan Bahar Caddesi'nin trafiğe açıldığını ve önümüzdeki günlerde oturma banklarının yerleştirileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 17:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?