4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Melikgazi'nin 2009 bütçesi açıklandı

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 2009 yılına ayrılan bütçenin 175 milyon YTL olduğunu söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, yatırımların öncelik sırasına göre yaptıklarını belirterek, ilk etapta mahalle muhtarları ile görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.

Büyükkılıç, “2009 yılı bütçesi 175 milyon YTL'dir. Bu bütçenin 105 milyon YTL'si yol ve sosyal tesis yapımı, 44 milyon YTL'si park ve yeşil alan yapımı ve 8.5 milyon YTL ise eğitim ve kültür hizmetleri içindir. Bu sebeple kamulaştırma, temizlik, sosyal yardımlar, kültür ve sanat ile diğer hizmetler hariç sadece alt yapıya 157 milyon 500 bin YTL ödenek ayrılmıştır. Zaten yatırımlar için öncelikle muhtarlar ile toplantı düzenledik. Mahalle sakinlerinin isteklerini tespit ettikten sonra belediye meclisi tarafından de yatırımlar şekillendi” dedi.

Önümüzdeki yıl içerisinde öncelikle 2008 yılında yarım kalan sosyal konut ile spor tesisleri gibi büyük ölçekli yatırımların tamamlanmasına hız vereceklerini ifade eden Büyükkılıç, belediyenin yol çalışmalarını uydu sistemleri ile belli aralıklarla takip edildiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 16:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?