4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Melikgazi'ye 1 yılda 100 bin fidan

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe içerisinde yer alan kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin yer aldığı Melikgazi İlçe Çevre Komitesi'nin (MİÇEK) 2008 yılı değerlendirme ve 2009 yılı çalışma programını belirlemek üzere toplandığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Çevre Komitesi'nce düzenlenen ve 54 ilköğretim okulunun katıldığı 'Çevre, Temizlik ve Geri Dönüşüm' yarışmasının çok faydalı olduğunu ve amacına ulaştığını belirtti.

Memduh Büyükkılıç, “Bu çalışmalar çerçevesinde 2008 yılı içerisinde 100 bin fidanı halkımızın da katılımı ile dikimi gerçekleştirildi. 'Çevre, Temizlik ve Geri Dönüşüm' yarışmasında birinci olan Arif Eminoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin katılımıyla Erciyes Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu karşısındaki alanda 350 adet 2 metrelik çam türü fidan dikimi gerçekleştirildi. Arif Eminoğlu İlköğretim Okulu adına oluşturulan hatıra ormanının yanı sıra çeşitli ödüller verildi. Melikgazi Belediyesi'nin çevre, yeşillendirme, geri dönüşüm, temizlik çalışmaları ve etkinlikleri birçok kurum ve kuruluş tarafından değerlendirilerek ödül verildi. Örnek gösterilen projeler birçok kurum tarafından uygulanmak üzere istendi” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 20:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?