5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi'ye 5 ayrı nikah merkezi

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye binası içerisinde yer alan nikah merkezinin bundan böyle 5 ayrı yerde hizmet vereceğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, her geçen gün büyüyen ve gelişen Melikgazi ilçesinin buna paralel olarak hizmet merkezi açısından da genişlediğini belirtti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bir nikah töreni ve işlemleri için Melikgazi Belediyesi hizmet binasına gelen hemşerilerimiz, bundan böyle nikah törenlerini kendilerine en yakın merkezde gerçekleştirebilecekler. Belediye olarak belediye hizmet binası, Yeniköy Sosyal Tesisleri, Bel-Sin Nikah Salonu ve Spor Merkezi, Keykubat Spor ve Sosyal Tesisleri ile Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesisleri'nde olmak üzere 5 ayrı yerde nikah töreni yapılacak. Böylece tek merkezli belediye hizmet anlayışından çok merkezli hizmet anlayışımıza iyi bir örnek sergiliyoruz” dedi.

Bel-Sin Nikah Salonu ve Spor Merkezi'nde nikah törenine katılan ve çiftlerin nikahını kıyan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu merkezde nikaha katılanlarla ve spor yapan hanımlarla bir süre de sohbet etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 15:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?