3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi'ye iki yeni araç

Melikgazi Belediyesi Çevre Temizlik Vergileri ile belediyeye tuz serici ve kar küreme aracı aldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen ilçeye daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile motorize araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlar satın alarak genişlettiklerini söyledi.

Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde özellikle yoğun kar yağışlı kış günlerinde yollarda buzlanmayı önlemek ve güvenli bir trafik akışını sağlamak üzere araç satın alınacağını belirten Büyükkılıç, “Melikgazi İlçesi hem yerleşim alanı bakımından planlı bir şekilde büyümekte olup her geçen gün yeni yollar açılmaktadır. Kayseri’nin yüzde 50’sini barındıran Melikgazi Belediyesi olarak, Kayserili hemşerilerimize daha etkin, seri ve verimli hizmet sunabilmek için ihtiyaç duyuldukça yeni araçlar alarak araç parkımızı genişletiyoruz. Yoğun kar yağışlı günlerde hem buzlanmayı önlemek hem de güvenli ve seri ulaşımı sağlamak üzere yeni araç satın alacağız. Şu anda 5 adet tuz serim aracı ile kar küreme ve greyderler olmak üzere 15 araç bulunmaktadır” diye konuştu.
2 adet Tuz serici ve kar kürüme aracı alımı için kamu ihale yasasının ilgili maddeleri uyarınca ihale ile satın alınacağını ifade eden Büyükkılıç, ihale ile ilgili tüm bilgilerin Melikgazi Belediyesinin www.melikgazi-bld.gov.tr web adresinde yer aldığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2012 Cumartesi 17:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?