4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Melikgazi'ye modern kesimhane

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçesinin gün geçtikçe sağlıklı ve modern bir şehircilik örneği sergileyerek genişlediğini, bu büyümeye paralel olarak bir takım yeni ihtiyaç ve taleplerin de oluştuğunu vurguladı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Battalgazi Mahallesinde 290 metrekarelik kapalı alanlı soğuk hava depolu, modern ve sağlıklı bir kesimhane yaptırılacağını belirterek, “Bunun için gerekli arsa belediyemiz tarafından tahsis edildi, projesi çizildi. 14 Ağustos 2008 Perşembe günü Belediyemizde yapılacak ihale ile bu yıl inşasına başlanılacak. Bu tesis içerisinde ayrıca aşevi de bulunacaktır. Yaptırılacak olan kesimhane Kurban Bayramların da canlı hayvan satış noktasına yakın olup kurban kesimine uygun olarak projelendirildi“ dedi.

İhale sonrası inşaatı yapmaya hak kazanan firmanın 3 ay içerisinde Kesimhane inşaatını tamamlayarak teslim edeceğini belirten başkan Memduh Büyükkılıç, bu yıl temeli atılacak ve büyük bir ihtimal ile kurban bayramına bitmiş olacağını ve hizmete sunulacağını kaydetti.

Melikgazi İlköğretim Okulu, modern sosyal konutlar ve yine Modern bir kesimhane gibi yatırımlar ile Battalgazi Mahallesinin fiziki yapısının değiştiğini ve modern bir şehir planlamasının gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, şehrin batı ile doğu kesimlerinde yer alan semtlerine aynı proje ile kesimhane yaptırılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 13:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?