3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi'ye sosyal ve spor tesisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Melikgazi Belediyesi tarafından Keykubat Mahallesi'nde yaptırılan sosyal ve spor tesisi törenle hizmete açıldı.

Keykubat Mahallesi'nde yapımım tamamlanan yatırımların açılış törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesi Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim katıldı.

Melikgazi Belediyesi'nin geleneksel aşuresinin ikram edildiği törende konuşan Keykubat Mahalle Muhtarı Nazif Müftüoğlugil, yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı mahallelerinin çok geliştiğini söyledi. Müftüoğlugil, “Mahalle halkım adına yapılan yatırımlardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Adeta elden geçirilmemiş yer yok. Her yer pırıl pırıl oldu” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, her mahalle de olduğu gibi ilk etapta alt yapının yenilendiğini söyledi. Memduh Büyükkılıç, bu tesislerde çocukların internet öğreneceklerini, gençlerin spor yaparak dinleneceklerini, emeklilerin kafeteryada hoşça vakit geçirebileceklerini, bayanların ise spor merkezlerinde spor yaparak sağlıklı olabileceklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Özhaseki ise, yaptığı konuşmada, Keykubat Mahallesi'nde 17 kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve 14 kilometre çift hattı içme suyu şebekesinin yenilendiğini söyledi.

Raylı sisteminde tamamlandığını ifade eden Mehmet Özhaseki, Keykubat Mahallesi'nin önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında ev sahipliği yapacağını, yapılan yatırımların tüm Kayseri'ye yansıyacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 19:09:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?