4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Melikgazi'ye yeni okul

MELİKGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU TAMAMLANDI

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptırdıkları Melikgazi İlköğretim Okulu inşaatının 405 günde tamamlanarak, hizmete hazır hale getirildiğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesi'nde inşa edilen, ancak bölgesinde yer alan beş semtin çocuklarına hizmet verecek olan okulun toplam iki kat üzerinden inşa edildiğini söyledi.

 24 derslikli okulun son derece modern teçhizatla donatıldığını ve akıllı tahta sınıflarıyla çocukları geleceğe hazırlanacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Karacaoğlu Mahallesi ile çevre semtlerde okuyan çocukların sınıf mevcutları 50-60 kişiydi. Bu durum karşısında belediye olarak bir okul yapmaya karar verdik. Belediyemiz çevreci, sosyal, ve alt yapıya önem veren bir kurumdur. Bu açıdan örnek ve referans belediye olarak bilinmektedir. Bu okul ile biz de bundan böyle hayırsever belediye olarak anılacağız” dedi.

Melikgazi İlköğretim Okulu'nun ilçe ve semt halkına hayırlı olması dileğinde de bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu okulun Melikgazi Belediyesi'nin eğitime verdiği önemin bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

MELİKGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU TAMAMLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 18:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?