3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Mendil satıcısı kadın öldürüldü

KAYSERİ’nin en işlek yerlerinden olan Cumhuriyet meydanında kağıt mendil satan ve kocası askerde olan 20 yaşındaki Demet Nazik, 31 yaşındaki Mustafa Koçak tarafından 13 yerinden bıçaklandı. 1 çocuk annesi Nazik, kaldırıldığı hastanede öldü. Zanlı ise gözaltına alındı.

Cumhuriyet Meydanı’nda meydana gelen olayda Demet Nazik, kendisiyle tartışan ve işsiz olduğu belirlenen Mustafa Koçak tarafından 13 yerinden bıçaklandı. Olay sonrasında kaçmak isteyen Mustafa Koçak, bir sivil polis tarafından yakalandı. Hastaneye kaldırılan Demet Nazik ise, kan kaybı yüzünden hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Yeraltı Çarşısı’nın Park girişinde Demet Nazik ile Mustafa Koçak’ın birbirlerine küfür edip tartıştığını, ardından katil zanlısının belinden çıkardığı bıçakla Demet Nazik’i önce sırtından sonra karnından ve göğsünden bıçakladığını söyledi. Demet Nazik’in yere düşmesi üzerine kaçmaya çalışan zanlıyı bir grup vatandaş durdurmak istedi.

Mustafa Koçak’ı Cumhuriyet Meydanı’nda görevli bir sivil polis etkisiz hale getirip, ekip otosuna bindirildikten sonra polis merkezine götürdü. Nazik’in elinden düşen çok sayıdaki bozuk para vatandaşlar tarafından toplanarak, olay yerine gelen akrabaları ve arkadaşlarına teslim edildi. Zanlı ise ifadesinden önce hastaneye götürülerek, sağlık muayenesinden geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 15:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sivaslı IP: 88.254.213.xxx Tarih : 26.02.2008 12:51:36

bu tip insanlara iran rejimi şart asın gitsin