5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Merter Yüce Kayserispor'da

Kayserispor, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın genç futbolcusu Merter Yüce'yi 3 yıllığına renklerine bağladı.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, transfer sezonun başlamasıyla birlikte daha önceden görüşme yaptıkları futbolcularla anlaşmaya başladıklarını söyledi.

Miraboğlu, "Bu kapsamda bizde daha önceden anlaşma sağladığımız Altay'lı Merter'le anlaşmaya vardık. Önceden prensip anlaşmasına vardığımız futbolcuların transferlerine devam edeceğiz. Merter'i uzun zamandır izliyor ve beğeniyorduk. Kayserispor'a hayırlı olsun. İnşallah performansını burada daha
ilerilere götürecektir" dedi.

Altay'dan Kayserispor'a transfer olan orta saha ve ön libero oyuncusu Merter Yüce ise, Altay'dan Kayserispor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutluluk duyduğunu belirtti. Merter, "Kayserispor'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Kayserispor'la 3 yıllık bir anlaşma sağladık. Burada başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 24 yaşındaki Merter kendisini 3 yıllık Sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Merter'in daha sonra Kayserispor bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi.

Basın toplantısında Kayserispor Kulübü Menajeri Süleyman Hurma da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 15:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?