4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Mesleki eğitim kursları tamamlandı

Melikgazi Belediyesi tarafından 15 ayrı semtte açılan ve toplam 3 bin 560 kursiyerin eğitim gördüğü mesleki eğitim kursları tamamlandı.

Giyim, kuaförlük, Kayseri mutfağı, ev tekstili, makine nakış, ve kilim dokuma gibi 10 ayrı branşta açılan ve toplam 3 ay devam eden mesleki eğitim kursunda 32 usta öğretici tarafından 3 bin 560 öğrenciye eğitim verildiğini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 3 bin 780 adet el işi eserinin yer aldığı serginin Melikgazi Belediyesi Sergi Salonu'nda 26 Mayıs Pazartesi günü açılacağını kaydetti.

Büyükkılıç, eserlerin yer aldığı serginin mutlaka gezilmesi gerektiğini belirterek “Belediye olarak her yıl ilkbahar ve sonbahar dönemleri olmak üzere mesleki eğitim kursları düzenlemekteyiz. Bu kurslar ile hanımlar, boş zamanlarını kültür ve sanat eserleri ile uğraşarak geçirmektedir” dedi.

Serginin 7 gün süre ile ziyaretçilere açık olacağını hatırlatan Büyükkılıç, açılışa bütün vatandaşların özellikle de bayanların davetli olduğunu sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 18:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?