7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Meslektaşları unutmadı

Van depreminde hayatını kaybeden öğretmen Kayserili Leyla Bayram'ın ailesini, Erciş'teki bir grup meslektaşı ziyaret etti.

Anne Vesile Bayram'ın Talas'taki evini ziyaret eden Erciş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Felsefe Öğretmeni Levent Özer ve Fizik Öğretmeni Özlem Özer, acılı aileye taziyelerini ileterek öğretmen Leyla Bayram adına yaptırdıkları çiçeği hediye etti.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker'in de bulunduğu ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Şehit öğretmenin TOKİ konutlarındaki evinde konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Leyla öğretmeni unutmadıklarını belirterek, "Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bir anne için evlat hiçbir zaman unutulmaz. Öğretmen annesi olmak çok ayrı bir güzellik. Temiz duygularla vatana millete hayırlı insanlar yetiştirmek için oraya giden öğretmenin vefatı önemli bir teselli. Leyla öğretmen de Van depreminde vazife şehidi olmuştur. Bizler de onu unutmamak için buradayız. Acınızı en derin şekliyle paylaşıyoruz. Rabbim sabrına daim olanlardan eylesin. Mekânı cennet olsun. " dedi.

Konuşmaların ardından Leyla öğretmen için Kuranı Kerim okunarak dua edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2011 Perşembe 19:12:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?