4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

MHK Başkanı stada hayran kaldı

MHK Başkanı Türkiye'nin en modern stadının Kayseri'ye yapıldığını söyledi.

MHK Başkanı Oğuz Sarvan, yapımı devam eden Kayseri Şehir Stadı'nın Türkiye'nin en modern stadı olduğunu söyledi. Taşıdığı özellikler itibariyle de Avrupa'da sayılı stadlardan birisi olacağını ifade eden Sarvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki için de övgü dolu sözler sarfetti.

Başkan Mehmet Özhaseki'nin eşliğinde MHK üyeleriyle birlikte Kayseri Şehir Stadı'nı gezen MHK Başkanı Sarvan, Kayseri hakkında duyduklarının gördükleri karşısında az bile olduğunu kaydederek, "8 aydır Kayseri'ye gelmek istiyorduk, nasip bugüne imiş. Sayın Başkan ve Kayseri hakkında çok şey duydum ancak buraya gelince bunların az bile olduğunu gördüm. Türkiye'nin en moden stadı burada yapılıyor. Avrupa bile sayılı stadlardan birisi olacak. Kayseri'yi de şehircilik açısından çok modern ve gelişmiş buldum. Yaklaşık 10 yıldır gelmiyordum, çok büyük değişiklik ve gelişim gördüm. Sayın Başkanı hem bu modern şehir için hem de bu muhteşem stad için kutluyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de haftada birkaç gün gelip staddaki gelişmeleri takip ettiğini ifade ederek, "Her gelişimde bir ilerleme görüyorum. İnşaat hızla devam ediyor. Yaklaşık 400 kişi harıl harıl çalışıyor. Sona yaklaştık, önümüzdeki haftalarda koltukları yerleştirmeye başlayacağız. İnşallah Türk Futbolu için modern bir stadı şehrimize kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Başkan Özhaseki ve Sarvan açıklamaların ardından tribünleri, soyunma odalarını ve locaları gezdikten sonra atletizm pisti ve olimpik yüzme havuzuna geçti. Burada da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Özhaseki, Kayseri'nin spor merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 09:44:49
Güncelleme :30 Ekim 2008 Perşembe 09:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?