30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

MHP İl ve İlçe Teşkilatı iftarda buluştu

Kayseri'de MHP'liler, Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.
 
Elit Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine MHP İl Başkanı Ömer Faruk Murat, Kocasinan İlçe Başkanı Yavuz Karaçavuş, ilçe başkanları ve bir çok konuk katıldı. Yaklaşık 500 MHP'linin katıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Yavuz Karaçavuş, tüm Türkiye'nin oylarının Milliyetçi Hareket Partisi'nin olacağını kaydetti.
 
Karaçavuş, "Ülkemiz için çalışan ve yaşamını yitiren başta Başbuğ Türkeş olmak üzere tüm şehitlerimizi huzurlarınızda anıyorum. ülkemiz bazı kesimler tarafından kuşatma altına alınmıştır. Birileri bizi içten içe incir ağacı dikmektedir. Türkiye olarak biz bunlara izin vermeyeceğiz. Bazı yerli işbirlikçiler şahsi çıkarlarını öne sürerek ülkemizi gün geçtikçe karanlığa doğru sürüklemektedir. Bazı tanınmış şahsiyetler ülkede cirit atmakta, nobel ödülü almak isteyenler ortalıkta dolaşmaktadır. En yakın zamanda iktidara gelerek bunlara son vereceğiz" dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki'nin kendisine yönelen eleştirilere ve sorulara cevap vermediğini dile getiren Karaçavuş, "Başkanıma sorum olacak. Raylı sistemdeki ve Pastırmacılar Sitesi'ndeki yapılanmanın maliyet farkı ne kadar? Raylı sistem projesi yanlış düzenlenmekte ve insanımıza ek külfet getirmektedir. Kimyasal arıtma tesislerimiz tam anlamında işlememekte, hatta insanımızın sağlığına zarar vermektedir. Meydanda yılan kıvrımı şeklindeki yollar şehrimizi katletmekte, buna bir an önce önlem alınması gerekmektedir" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 10:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?