5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

MHP Talas'a çağ atlatacak

Milliyetçi Hareket Partisi Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Mehmet Fatih Köksal, hazırladıkları projelerle Talas'a çağ atlatacaklarını belirterek, "Bizim gönlümüz ve kapımız açık" dedi.

Açıklamalarda bulunan MHP Talas Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Köksal, şimdi olduğu gibi her zaman vatandaşla iç içe olacaklarını söyledi. Köksal, "Bizim sloganımız var. Gönlümüz ve kapımız hep açık olacak. Hizmet arkadaşlarımla beraber bu memlekete sevdalı insanlarız. Bu kapsamda oluşturduğumuz projeler Kayseri'de takdir topluyor. Bu projeler Talas'a çağ atlatacak. Ancak bu projeler, Talas'ı çağa yaklaştıracaktır" diye konuştu.

Üniversite yakın olması nedeniyle Talas'ta 10 bine yakın üniversite öğrencisi bulunduğunu da ifade eden Köksal, "Talas, eğitim düzeyi bakımından oldukça yüksek. Ancak kültürel etkinliklerimizi sergileyebileceğimiz alanlarımız yok. Özürlü çocukların bakımı ve çocuk eğitimi gibi hanımlara yönelik gerçekleştireceğimiz projeler Talas'ta ciddi anlamda istihdam oluşturacak. Kadınlar Çarşısı adı altında bir projemiz var. Sadece kadınlara yönelik olan bir çarşı. Bu çarşıda 20-30 arası işyeri düşünüyoruz. Biri Yenidoğan diğeri Anayurt Mahallesi'nde olmak üzere 2 adet büyük spor kompleksi düşüncemiz var. Bu komplekslerde her türlü donanım olacak. Buralarda yaz spor okulları yapmayı planlıyoruz. Üniversite öğrencilerine yönelik çok güzel projelerimiz var. Anayurt bölgemizde bir üniversite öğrenci evi yapacağız. Buralarda salon sporları yapılabilecek. Özellikle de çamaşırhane projemiz var. Öğrenciler, getirdikleri çamaşırları makinelerde ücretsiz olarak yıkayabilecek" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 10:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?