5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

MHP Talas'ta iddialı geliyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. M. Fatih Köksal, 29 Mart seçimlerinde sadece başarılı olmaya odaklandıklarını belirterek, "Bu seçimi kaybetmek gibi bir lüksümüz yok" dedi.

Grand Eras Otel'de düzenlenen yemekli toplantıya, MHP Talas Belediye Başkan adayı M. Fatih Köksal, MHP Talas Kadın Kolları Başkanı Şerife Atılmış ve çok sayıda partili katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Köksal, Mahalli İdare Seçimi'ne 20 gün kaldığını hatırlatarak, ilçe teşkilatının gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Talas'taki seçim çalışmalarını birçok şehrin de takip ettiğini söyleyen Köksal, tek hedeflerinin yerel seçimlerde başarıya ulaşmak olduğunu ifade etti.

İlçe Kadın Kolları'nın aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü de sözlerine ekleyen Köksal, "Hepimiz elimizden gelen gayretle çalışacağız. Kadın kollarımızın çalışmaları çok iyi gidiyor. Bütün hanımlarımızı gerçekten kutlamak istiyorum. Şu anda çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Oldukça büyük gelişmeler var. Daha iyi olmak için herhangi bir neden yok. Kapasitemizin yüzde 100'ünü kullanarak ve gece geç saatlere kadar çalışarak bu işin altından kalkmamız lazım. 29 Mart akşamı gülen taraf olacağız. Başarısızlığı düşünmüyoruz. Bu seçimi kaybetmek gibi bir lüksümüz yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 10:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?