5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

MHP'li adaydan şehit ailelerine yemek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Köksal, Çanakkale Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Talaslı şehit ailelerini yemekte bir araya getirdi.

Beştepeler Restoran'da Mehmet Fatih Köksal tarafından verilen yemeğe çok sayıda Talaslı şehit ailesi iştirak etti. Burada açıklamalarda bulunan MHP Talas Belediye Başkana adayı Mehmet Fatih Köksal, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü münasebetiyle Talas'taki şehit ailelerini bir araya getirdiklerini söyledi.

Şehit ailelerinin kendilerinden çok fazla bir şey istemediğini kaydeden Köksal, "Ailelerimiz bizden fazla bir şey istemiyorlar. Şehit olmuş kardeşlerimizin yakınları bizim her zaman baş tacımızdır. Dolayısıyla bundan sonrada şehit ailelerimizle hep beraber olacağız. Onları asla unutmayacağız. Onların istedikleri zaten hatırlanmak ve gönüllerinin alınmasıdır. Tabi ki daha fazlasını hak ediyorlar. Bizim için mutlu ve duygulu bir gün oldu" dedi.

Talas'ta şehit aileleri için planlarının olduğunu ifade eden Köksal, "Şehit ve asker ailelerimiz için planımız var. İstihdam konusunda şehit ailelerimizin çocuklarına ve yakınlarına öncelik vereceğiz. İmarla ilgili, vergilerle ilgili kolaylıklarımız olacak. Emlak vergisi almayı düşünmüyoruz. Oğlu askerde olan ailelerin çocukları askerde olduğu sürece vergi almayacağız. Biz onlarla hep beraber olacağız" diye konuştu.

Talas'ta kendilerine çok büyük bir teveccüh olduğunun da altını çizen Köksal, "Hizmet ve istihdama yönelik projemizi bir haftaya kadar açıklayacağız. Talas'ta ilk yapacağımız iş belediyenin taşınmazları ile ilgili aldığı karar var, o kararın iptali için yeni bir meclis kararı alacağız. Proje gerçekleştirmek için yer sıkıntısı varken, Talas Belediyesi'ne ait arsa ve binaların satılmasına asla göz yummayacağız. Bu karar iptali için ilk çalışmamızı yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 16:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?