5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

MHP'li kadınlardan kermes

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı Kadın Kolları tarafından, engelli vatandaşlar yararına kermes açıldı.

MHP İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen kermeste, Kadın kolları üyeleri tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler satışa sunuldu.

Kermese, MHP Genel Başkan Yardımcısı Rukiye Özcan, İl Başkanı Süleyman Korkmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ve partililer katıldı.

Kermes açılışından sonra bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Rukiye Özcan, ekonomik krizin insan yaşamını zorlaştırdığını söyledi. Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermese de değinen Özcan, "Ekonomik kriz bizi kalbimizden vurdu. Zengin olarak bilinen Kayseri'de bile dükkanlar kapatılıyor. Engelliler yararına açılan bu kermes de bundan önem arz ediyor. Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz ise yaptığı konuşmada, kermeslerin yoksulların acılarını biraz da olsa dindirdiğini belirterek, "Kadın kollarımıza yapılanlardan dolayı teşekkür ediyorum. Buradan elde edilecek gelir yoksul vatandaşlarımıza yardım olarak gidecek" diye konuştu.

Kermesten, 12 bin TL gelir beklediklerini kaydeden, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ise, kermesin 10 gün süreceğini bildirdi.Kermesin en gözde ürünü olan üç hilal armalı çocuk yeleğini ise, MHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmihan Gülser Üçok, 100 TL vererek aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 14:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?