5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

MHP'li Köksal iddialı geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Mehmet Fatih Köksal, hedeflerinin iş yaparak ilçeye güzel projeler kazandırmak olduğunu söyledi.

Seçim ziyaretleri çerçevesinde Anayurt Mevlana Mahallesi'ndeki Funda ve Yuvam apartmanındaki vatandaşları ziyaret eden Mehmet Fatih Köksal, slayt gösterisi eşliğinde projeleri hakkında bilgiler verdi. Seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin belediye başkan adaylarına başarı temennisinde bulunan Köksal, Talas'ta birçok siyasi partili vatandaştan oy alacağını iddia etti.

Yüzlerce insanla görüşerek ve anketler yaparak projeler hazırladıklarını belirten Köksal, seçimi kazandıkları taktirde hayata geçireceği projelerle Talas'ın birçok sıkıntısına çare bulacaklarını ifade etti. Talas Belediyesi'nin daha güçlü temsil edilmesi için vatandaşlardan tam destek isteyen Köksal, spor alanında Moto Kros Şampiyonası projelerinin olduğunu dile getirdi.

Spor ile ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını ifade eden Köksal, yamaç şampiyonası faaliyetlerini artırarak devam ettireceklerini dile getirdi. Bu spor faaliyetleriyle geçici süreyle istihdamın da sağlanacağını söyleyen Köksal, "Moto Kros Şampiyonası Talas'a gelecek. Bu şampiyona 2-3 gün yapıldığı taktirde geçici istihdam alanları da oluşacak. İstihdama da önemli bir fayda sağlanacak. Ayrıca diğer doğa sporları da yapılacak. Bizim sporla hiçbir problemimiz yok. Problemi olan düşünsün" dedi.

"TEK GÜCÜMÜZ SİZSİNİZ"

Projeleri hakkında bilgiler veren Köksal, tek güvencelerinin Talaslı vatandaşlar oluğunu söyledi. Önümüzdeki genel seçimler öncesi yerel yönetimlerin önemli bir özelliğinin olduğunu kaydeden Köksal, "Tek güvencemiz sizsiniz. Anayurt ile ilgili birçok sıkıntı var. Yaptığımız anketler ve görüşmeler sonucunda sıkıntılara çare olacak projeler hazırladık. Alt yapı sıkıntılarımız gibi rutin meseleleri masaya yatıracağız. Yani ben Talas'ın hakkını savunacağım. Talaslı'nın hakkını söke söke arayacağım" diye konuştu.

Belediyeye makbuzsuz hiçbir paranın girmeyeceğinin sözünü veren Köksal, hedeflerinin yapmak ve şehre güzel yapılar kazandırmak olduğunu dile getirdi. Parklarda güvenlik sorununun bulunduğunu öne süren Köksal, "Seçimde başarılı olursam, parklarda güvenlik meselesi ile ilgili çalışma yapacağım. Bir güvenlik şirketi ile anlaşacağım. Ve burada çalışacak güvenlik elemanının Talas'ta ikamet eden bir vatandaş olması şartı koyacağım. İşsizlik gittikçe büyüyor. Bu yüzden istihdam yapmak gerekir. Bizim tek derdimiz sizsiniz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından ilçede alt yapı eksiklikleri ile ilgili fotoğraf sunumu da yapan Köksal, ardından slayt gösterisi eşliğinde projelerini tanıttı. Programın sonunda bir üniversiteli genç, öğrencilere yönelik projelerinden ötürü Başkan Köksal'a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 10:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?