7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

MHP'ye ziyaretler sürüyor

MHP'YE ZİYARETLER SÜRÜYOR

Engelliler ve Aileleri Derneği Genel Merkezi ile Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkez üyeleri MHP İl Başkanı Mete Eke'yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

İl Başkanı Eke'nin ilk konukları Engelliler ve Aileleri Derneği Genel Başkanı Ömer Yazıcı ve yönetim kurulu oldu.

Dernek 2. Başkanı Davut Döşemeci siyasilerin engellilerin yanında olmasını istediklerini belirterek, "Bizler engelliler olarak gereken önemi görmüyoruz. Bu ülkede bizlerde varız. Bizleri çok ihmal ediyorlar. Bizler artık sesimizin duyulmasını istiyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Mete Eke ise parti olarak engellileri yalnız bırakmayacaklarını belirtti. Dernek yöneticilerinin her zaman kendilerine yakın ve her zaman fikir alışverişi içerisinde olmalarını isteyen Eke, "Parti olarak yanınızda olmamız gereken tüm konularda yanınızda oluruz ve bizler her zaman sizlerin destekçisiyiz” diye konuştu.

İl Başkanı Eke'nin ikinci konukları ise Anadolu Sakatlar Derneği Genel Başkanı Osman Kılınç ve dernek yöneticileri oldu.

Engellilerin sorunları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Osman Kılınç, "Özürlülere gereken önem verilmediğini söyledi. Kılınç şöyle devam etti: özürlülere gereken önem hiçbir zaman verilmiyor biz bunu Türkiye'nin kanayan bir yarası olarak görüyoruz. Hep birlikte özürlü insanların huzurlu bir yaşam kalitesi içinde yaşaması için üzerimize düşeni yapmalıyız" diye konuştu.

STK'ların her zaman yanında olacaklarını söyleyen Eke, "Siz ve biz bu ülkede yaşayan fertleriz. Biz siyasi partilerin sivil toplum kuruluşlarının destekçisi olmak görevi bizler her zaman tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olacağız” dedi.

MHP'YE ZİYARETLER SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2011 Çarşamba 15:42:04
Güncelleme :2 Mart 2011 Çarşamba 15:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?