4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Milan Puroviç Kayserispor'da

Kayserispor, Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forma giyen Karadağlı golcü Milan Puroviç'i 1 yıllığına kiraladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen ve Genel Menajer Süleyman Hurma'nın da hazır bulunduğu imza töreninde golcü futbolcu Milan Puroviç, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Genel Menajer Süleyman Hurma, sezon başından beri forvet arayışlarının sürdüğünü belirterek, Iglesias'ın mukavelesini karşılıklı feshettikten sonra Milan Puroviç'i renklerine bağladıklarını söyledi.

Milan Puroviç'ten çok umutlu olduklarını söyleyen Hurma, "Oyuncunun
mukavelesinde ve kulüple yaptığımız anlaşmada opsiyon da var. Sezon sonunda eğer opsiyonu da kullanmak istersek, oyuncu 4 yıl daha Kayserispor'un olacaktır. Kendisinden çok umutluyuz.Genç bir oyuncu olmasına rağmen takımına ve milli takım formasıyla ülkesine önemli katkılar sağlamış. Kulübümüze kısa sürede uyum sağlayıp, hedeflerimize gerçekleştirmemize katkı sağlar diye umuyorum" dedi.

23 yaşındaki golcü futbolcu Milan Puroviç ise, Kayserispor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Başka teklifler de olmasına rağmen Kayserispor'u tercih ettim, buranın futbol kariyerim için daha iyi olacağına inanıyorum. Benden beklentileri karşılayacağıma inanıyorum ve bunun için çaba harcayacağım. Bütün maçlarda maksimum enerjimi ve performansımı göstereceğim. Son yıllarda Kayserispor'un ligi hep 4. ve 5. sıralarda bitirdiğini biliyorum. Kayserispor ile UEFA ve Şampiyonlar Ligi hedeflerine ulaşmayı diliyorum" dedi.

İmza töreni sonrası Milan Puroviç, Kayserispor formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 15:39:22
Güncelleme :31 Temmuz 2008 Perşembe 15:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?