3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Milletvekilleri dert dinledi

AK Parti Kayseri Teşkilatı tarafından organize edilen, AK Parti Kayseri Milletvekillerinin ilçe ziyaretleri hafta sonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Sadık Yakut, Yaşar Karayel, Mustafa Elitaş ve Ahmet Öksüzkaya’nın katıldığı ziyaret turlarında, milletvekilleri ilçelerdeki AK Parti Teşkilatları’nı ziyaret ettiler ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Ziyaretler sırasında, Kayseri’ye son dönemde yapılacak olan yatırımlar, devam eden ve sonuca yaklaşılan yatırımların durumu, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan yeni projeler konusunda vatandaşlara geniş açıklamalar yapıldı, bilgiler verildi. Ayrıca gezilerde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirildi.

Milletvekilleri, AK Parti kapatma davası ile ilgili yaşananların yanı sıra, son siyasi gelişmeler konusunda da partililere AK Parti Genel Merkezi’ndeki görüşleri aktardılar.

Ziyaretlerde ele alınan diğer bazı konular ise; ilçelerde sürdürülen yatırımların yanı sıra önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan ilçe kongreleri konusunda da, partililerle görüş alış verişinde bulunuldu.

İlçe ziyaretlerinde paylaşılan, üzerinde mutabık kalınan ortak konuların başında; yaşanacak olan kongre süreçlerinden başarılı ve daha da güçlenmiş bir şekilde çıkılabilmesi için, istişarelerin ve görüşmelerin en güzel şekilde yürütülmesi ve sonuçlandırılması konusu oldu. AK Parti’nin Kayseri’deki başarılarını daha da ilerilere taşıması için birlik ve beraberlik içinde yürütülen teşkilat anlayışının sürdürülmesinin altı çizildi.

...
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 15:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?