4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Milletvekillerinden Aydın'a ziyaret

AK Parti Kayseri milletvekilleri Sadık Yakut, Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Baro Başkanlığı'na yeni seçilen Ali Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hamdi Öksüzkaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Büyükkeçeci, AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Hacı Ahmet Ceran'ın da katıldığı ziyaret, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Milletvekilleri, Baro Başkanı Ali Aydın'a yeri görevinde başarı dileklerini ileterek, yeni adliye binasının yapımı ile ilgili de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Baro Başkanı Ali Aydın, yeni adliye binası ile ilgili düşüncelerini milletvekillerini aktararak, yeni adliye binasında avukatların daha rahat çalışabilmesi için uygun ortam olması gerektiğini vurgulayarak, bu konuda düşüncelerini milletvekillerine iletti.

Milletvekilleri de, yeni adliye binası konusunda önemli bir aşamaya gelindiğini, en kısa zamanda projesinin tamamlanarak çalışmalara başlanacağının altını çizdiler. Bu projenin, Kayseri'ye hayırlı olmasını dilediler. Ziyaret sırasında ayrıca, Kayseri'ye kurulması planlanan 'İstinaf Mahkemesi' konusu da gündeme gelirken, milletvekilleri bu konunun takipçisi olduklarını vurguladılar. Milletvekilleri, Kayseri'nin hayrına olan her konuda sürekli dayanışma içinde ortak hareket ettiklerini ve her konunun takipçisi olduklarını vurguladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 14:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?