5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Milli Takım Kayseri'de

A Milli Futbol Takımı, 5 Eylül Cumartesi günü Estonya ile yapacağı 2010 Dünya Kupası grup maçı için Kayseri'ye geldi.

A Milli Takım, THY'nin tarifeli uçağıyla Kayseri Erkilet Havalimanı'na geldi. Havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayseri'de tekrar bulunmaktan çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Önümüzde iki tane önemli maçımız var. Birincisi Estonya, tamamen o maça konsantreyiz. Kayseri ve civar illerden gelecek olan seyircilerimizle bu iki maçın ilkine iyi başlarız. Sonrada Bosna'ya gideceğiz" dedi.

Lig maçlarındaki sakatlıkların Milli Takımı etkileyip etkilememesi ile ilgili bir soru üzerine Terim, "Şuanda Kayseri'ye parça parça geliyoruz. Akşam toplanma saatimiz 17.00. Galatasaraylı oyuncular Ankaraspor maçının ardından kafileye katılacaklar. Hasar tespitimizi akşam yapacağız. Tespitten sonra gereken neyse ona göre, ya bazı arkadaşlarımızı çağıracağız. O tespitten sonra gerekeni yaparız" diye konuştu.

Milli Takım kafilesi, daha sonra milli takım otobüsüyle, Fatih Terim de Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın aracı ile Kayserispor Tesisleri'ne hareket etti. Az sayıda taraftar ise, Milli Takım oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. A Milli Takım, bu akşam konakladığı Kayserispor Tesisleri'nde akşam saat 18.30'da basına kapalı olarak bir idman yapacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 20:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?