5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Mimarlar Odası'ndan tam destek

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye meclis üyeliğine seçilen meslektaşlarına tam destek verdi.

 Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Mahiroğlu, oda olarak kurumsal sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini belirterek, iktidar-muhalefet ayırt etmeksizin bütün meslektaşlarına her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimlerin ardından değişik belediyelerde meclis üyesi olarak görev alan mimarlar, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi tarafından verilen yemekte bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Mahiroğlu, öncelikle meclis üyeliği görevine seçilen meslektaşlarına başarılar diledi.

Mimarlığın tasarım ve planlama mesleği olmasıyla birlikte kurumsal sorumluluklar içerdiğini anlatan Mahiroğlu, göreve gelen meclis üyelerine bu sorumlulukları ile ilgili bilgiler verdiklerini belirtti. İktidar-muhalefet ayrımı yapmadan tüm meslektaşlarına imkanlar doğrultusunda her türlü desteği sunacaklarını ifade eden Başkan Mahiroğlu, şehrin planlı gelişimi için üzerlerine düşeni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Serdar Altıntuğ ise, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi'nce kendilerine verilen bu destek için Başkan Hakan Mahiroğlu'na teşekkür etti. Konuşmasında istişare ortamında alınacak kararların şehrin faydasına olacağını belirten Altıntuğ, Mimarlar Odası'ndan çıkan fikirlere önem verdiklerini söyledi

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 12:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?