4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Minik bebeği itfaiye kurtardı

Kayseri'de çamaşır makinesinin prizinden çıktığı ileri sürülen yangında dumandan zehirlenen bina sakinleri ve 5 aylık bir bebek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Melikgazi ilçesi, Taceddin Veli Mahallesi, Battalgazi Sitesi'ndeki 8 katlı binanın 4'üncü katında, D.A isimli vatandaşa ait olduğu belirtilen evde meydana geldi.

Çamaşır makinesi prizinden kaynaklandığı ileri sürülen yangın, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Ev sahibi D.E yangın sonrası gözyaşlarını tutamazken, bina sakinleri yangını meraklı gözlerle balkonlardan izledi. Bina içerisine dolan dumandan zehirlenen bina sakinlerinden F.E., A.Ç., R.G., Ş.Ç. ve K.A., ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Binada mahsur kalan diğer apartman sakinleri de itfaiye tarafından kurtarıldı. 3'üncü katta ikamet eden F.E isimli bir anne, evde kalan 5 aylık bebeğine itfaiyenin yangın merdiveni sayesinde ulaştı. İtfaiye ekiplerinin kucağında aşağı indirilen bebeğine kavuşan anne büyük mutluluk yaşadı. Anne ve bebeği ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 19:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?