4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Minik öğrencilerin tiyatro keyfi

Hacılar Mercan İlköğretim Okulu öğrencileri, Karga Çocuk Tiyatrosu tarafından oynanan “Kahraman Palyaçolar Küresel Isınmaya Karşı Savaş Açıyor” adlı oyunu izledi.

Hacılar Belediyesi'ne ait otobüs ile İl Kültür Müdürlüğü Tiyatro Salonu'na gelen öğrenciler, günümüz dünyasının mutlu yarınlarını tehlikeye atan, insanoğlunun gelecekteki varlığını tehdit eden bir sorun haline gelen küresel ısınmanın zararları ve yapılması gerekenler konusunda oynanan tiyatro oyununu izleyerek eğlendiler. Salonu dolduran yaklaşık 100 ilköğretim okulu öğrencisi, kendilerine bu imkanı sağlayan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem’e teşekkür etti.

Yaklaşık bir saat süren oyunun ardından konuşan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem de son zamanlarda Hacılar İlçesi’nde eğitim ile birlikte sosyal ve kültürel etkinlikler alanında da bir ivme olduğunu belirtti. Herdem, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı eğitimde iyi bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız bu türlü kültürel faaliyetler ile hoşça vakit geçiriyorlar” dedi.

Başkan Herdem, kültürel etkinliklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 16:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?