4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Miniklerden Başkan Yıldız'a ziyaret

Kayseri'de ilköğretim okullarının Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'a ziyaretleri devam ediyor. Başkan Yıldız'ın koltuğuna oturan minik öğrencinin heyecanlı olması ise dikkat çekti.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın son ziyaretçileri özel bir ilköğretim okulu öğrencileri oldu. 9 yaşındaki Dilara Özkan'ın belediye başkanı olmak istediğini ve bunun için neler yapması gerektiğini Başkan Bekir Yıldız'a sordu. Pek çok rakibiyle seçim sürecinde demokratik yarışa girdiğini ifade eden Başkan Bekir Yıldız, minik Dilara'nın ne kadar istekli olduğunu görmek için önce masaya yaklaştırdı.

Dilara'nın vazgeçecek gibi olmadığını gören Başkan Bekir Yıldız da, kendisine koltuğu devretti. Koltuğa oturuncaya kadar çok istekli olan Dilara, arkadaşlarının alkışları ve tebrikleri ile karşılaşınca hayli heyecanlandı. Başkan Bekir Yıldız'ın 'Sayın Başkan ilk isteğiniz ne olacak?' Sorusuna sadece, 'Herkes işini iyi yapsın' deyip sıkıldığını belirterek koltuktan kalktı.

Daha sonra Başkan Bekir Yıldız, Dilara'ya belediye başkanı olmak için çok çalışmak gerektiğini anlatarak, diğer öğrencilerin sorularını cevaplayıp, belediye başkanı ve belediyenin görevleri hakkında bilgiler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 17:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?