5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Miniklerden 'Çanakkale geçilmez'

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından sahnelenen 'Çanakkale geçilmez' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinliği kapsamında Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Çocuk korosu tarafından ilk olarak günün anlam ve önemini belirten şiir ve marşlar okundu. Daha sonra çocuk meclisi üyeleri tarafından sahnelenen 'Çanakkale Geçilmez' adlı tiyatro oyunu ise büyük beğeni topladı.

Etkinlikten sonra bir açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yol, kaldırım, park ya da imar planı yapan bir belediye olmadıklarını sosyal, kültürel, eğitimsel ve çevre konularına da büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç, “Vatanını, milletini, bayrağını seven ve bu duygu, düşüncelerle donatılan sevgili yavrularımıza sahip çıkmalıyız. Bu tür etkinliklerle de birey olarak sosyalleştirmek ve kültürlerini zenginleştirmek adına bu organizasyonu yapan yavrularımızı kutluyorum” dedi.

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nin gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle ses getirdiğini, beğeni topladığını ve kamuoyu oluşturarak gündemi takip ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, gerek çocuk meclisi gerek ise gençlik merkezlerince bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin devam ettirileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:57:28
Güncelleme :19 Mart 2009 Perşembe 16:02:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?