4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

MNG Kargo iftiharla sunar

Kargo sektöründe birçok yenilik getirerek adını kısa sürede duyurmayı başaran MNG Kargo, Kayseri'de gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında bir akşam yemeği düzenledi.

City One Otel'de gerçekleştirilen ve Gazeteci Tayfun Talipoğlu ile Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek'in katılımlarıyla da düzenlenen akşam yemeğine, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, MNG Kargo Genel Müdürü Aslan Kut, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, MÜSİAD Kayseri Şubesi Başkanı Şaban Çopuroğlu ve davetliler katıldı.

Programın ilk bölümünde özel bir televizyon kanalında Kayseri'nin tarihi ve kültürel özelliklerinin tanıtılacağı bir programdan kısa kesit sunuldu.

Sunumun ardından Gazeteci Tayfun Talipoğlu, meslek hayatı boyunca yaşadığı “Yol hikayeleri”ni etkinliğe katılan davetlilere anlattı. Talipoğlu'nun deneyimlerini davetlilerle paylaşmasının ardından MNG Kargo Genel Müdürü, firmanın yenilikleri ile ilgili bilgiler verdi.

Kargo sektöründe birçok yenilik getirdiklerini ifade eden Kut, “Firma olarak 6. yılımız. Kargo sektöründe adeta bir çığır açtık. Yaptığımız yenilikleri arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

Programının sonunda Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek, seslendirdiği şarkılar ile davetlilere hoş dakikalar yaşattı. 

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 09:23:56
Güncelleme :17 Mayıs 2008 Cumartesi 19:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?