5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

'Mobil Belediyecilik' dönemi başladı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir yeniliğe daha imza atarak SMS, KİOSK, e-belediye, t-belediye gibi hizmetlerinden sonra, şimdi de mobil iletişim çağına ayak uydurarak 'Mobil Belediyecilik' hizmetini hayata geçirdiklerini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, uyguladıkları çağdaş belediyecilik anlayışıyla birçok il ve ilçeye örnek ve referans olduklarını belirtti.

Melikgazi Belediyesi'nin bir süreden beri gerçekleştirdiği teknolojik yatırımlarla vatandaşlara belediye platformlarına daha kolay ve daha çabuk ulaşabilme imkanı sağladığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Belediye olarak vatandaşlarımız ile aramızdaki bağı en yeni ve en ileri teknolojileri kullanarak sağlamaya çalışıyoruz. Mobil belediyecilik hizmeti, bilginin ve servislerin hızlı ve kolay bir şekilde vatandaşlara sunulmasına imkan sağlamaktadır. Öncelikli olarak 'mobil belediyecilik' hizmetimizi zabıta müdürlüğümüzde başlattık. Ekiplerimiz denetimlerinde fotoğraf ve görüntü çekebilme özelliğine sahip, aynı zamanda taşınabilir yazıcısı sayesinde uyarı ve cezai işlemleri yerinde tespit edip uygulamaktadırlar. İlerleyen günlerde bu sistemi daha da yaygınlaştırarak diğer birimlerimizde de kullanacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 16:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?