4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Mobilya Fuarı 29 Ekim'de açılacak

Tureks Uluslararası Fuarcılık ve Kayseri Mobilyacılar Odası işbirliğiyle düzenlenecek olan Expo Moble-6. Kayseri Mobilya Fuarı'nın, sektörün devlerini bir araya getireceği belirtildi.

Tureks Uluslararası Fuarcılık'ta yapılan açıklamada, 29 Ekim-02 Kasım'da Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek Expo Moble - 6. Kayseri Mobilya Fuarı'na, dünyanın pek çok farklı ülkesinden yabancı firmaların katılacağı bildirildi.

Türkiye'nin farklı illerinden gelecek ziyaretçiler sayesinde mobilya firmalarının Anadolu'da yaygın ağlara sahip olacağı kaydedilen açıklamada, 300'ün üzerinde firmanın katılacağı fuara, Türkiye ve 25 ülkeden 30 binin üzerinde ziyaretçi beklendiği vurgulandı. Türkiye'nin en büyük 20 mobilya markasından 13'ünün üretim yeri olan Kayseri'nin, yaygın ulaşım ağı sayesinde lojistik-nakliye kolaylığıyla stratejik öneme sahip önemli bir ticaret kenti olarak ifade edildi.

Açıklamada, “Bugüne kadar Kayseri'de başarıyla gerçekleşen 5 fuarda, katılımcı firmalar ihracatta ve iç pazarlarda büyüme kaydederken, yeni ortaklıklar sağladı. Her geçen yıl yeni ülkelerden daha çok katılımcı ve ziyaretçi sağlanması nedeniyle fuara bu yıl da yoğun ilgi var. Fuara katılımı ve ziyareti beklenen ülkeler ise Ürdün, Azerbaycan, Rusya, Suriye, Amerika, Almanya, Fransa, Ürdün, İtalya, İngiltere, Irak, Bulgaristan, Ukrayna, Polonya, İsviçre, Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Bahreyn, Cezayir, İran ve Avusturya'dır” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 12:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?