5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Model Eğitim Projesi hayata geçti

BÜNYAN İLÇESİNDE MODEL EĞİTİM PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

TBMM Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut'un eğitim projeleri kapsamında uygulamaya dönüştürmeye önerdiği 'Olumlu Sınıf Yönetimi Programı'nın sunumu yapıldı.

Sunum, Bünyan Belediyesi Düğün Salonu'nda Sadık Yakut'un Eğitim Danışmanı İhsan Yalçınkaya tarafından gerçekleştirildi. Yalçınkaya, öğrenme yaşantılarına katılmayı engelleyen davranışları değiştirmeyi içeren bir uygulama ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Olumlu sınıf yönetimi projesi ile; Öğretmen sınıfını kontrol etmeye daha az zaman ayırarak, öğretmeye daha uzun süre ayırırken, öğrencinin, kendine saygı duymasını sağlayan işlem süreçleri ile yeni davranış kazanması, üretken olması ve öğrenme süresini azaltan etmenlerin ortadan kaldırılarak öğrenme süresinin en yüksek seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Programa Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Celil Tutak, şube müdürleri, okul müdürleri ve ilçe merkezi ile köylerinde görev yapan 200'e yakın öğretmen katıldı.

BÜNYAN İLÇESİNDE MODEL EĞİTİM PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 09:10:01
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 09:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?