5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Molu ailesinden eğitime destek

Kayserili iş adamlarından Merhum Arif Molu'nin ismini taşıyan teknik ve endüstri meslek lisesine, ek olarak yapılması planlanan 20 derslik için ön protokol imzalandı.

İstanbul'daki Karsu Tekstil ofisinde gerçekleştirilen imza törenine, Vali Mevlüt Bilici, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Erciyes Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin, Arif Molu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ayhan Bekar, İstanbul Eminönü eski Belediye Başkanı Dr. Ahmet Çetinsaya katıldı.

20 derslik ek bina için ön protokol imza töreninde konuşma yapan Vali Mevlüt Bilici, eğitime destek veren hayırseverleri kutladı. Bilici, “Molu kardeşler, 20 yıl önce babaları hayırsever merhum Arif Molu adına çok güzel bir meslek lisesi yaptırdı. Bununla da yetinmeyip ihtiyaç doğması sebebiyle okul kompleksi içerisinde 5 katlı 20 derslik daha yaptırmayı kararlaştırdı. Kendilerine Kayseri halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından söz alan Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ise Molu ailesinin eğitime olan desteğini takdir etmek gerektiğini söyledi.Öte yandan 20 derslik ek bina yaptıracak olan Sait, Metin ve Mustafa Molu kardeşler de, babalarının adına ek binanın yapımı için bütün olanaklarını seferber edeceklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 15:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?