4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Mostarlı emeklilerden fakslı teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'ye gelen Mostar Emekliler Derneği üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverliğe bir faks mektubu ile teşekkür etti.

Mostar Şehir Emeklileri Kurumu Başkanı Kresimir Markic tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye hitaben kaleme alınan metinde, özellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını protokol tribününde izlemelerinin büyük incelik olduğuna vurgu yapılarak, "Bu vesile ile Mostar şehri emekliler heyetini misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Bir Avrupai şehir olarak bulduğumuz kardeş şehrimiz Kayseri ile ilgili düşüncelerimiz çok olumlu ve iyidir. Şehrinizi görme imkanı verdiğiniz ve bize unutulmaz hatıralar yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Şehrinize yapılan ziyaret hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bize gösterilen misafirperverlik ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını protokol tribününden izleme imkanı sunulması hatıralarımızdan hiçbir zaman silinmeyecektir. Bu ziyaret, hem kardeş şehirler hem de Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ilişkileri daha da derinleştirecektir. Saygılarımla" denildi.

Bilindiği üzere Mostar Emekliler Kurumu'na mensup 30 kadar emekli Mostarlı 27-30 Ekim tarihleri arasında Kayseri'yi ziyaret etmiş ve çeşitli temasların yanı sıra Cumhuriyet Bayramı törenlerini protokol tribününden izleme imkanı bulmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 18:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?