30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Motosiklet görünümlü bisiklet şaşırtıyor

Doğan görünümlü Şahin'den sonra Kayseri'de motosiklet görünümlü bisiklet caddelerde rakip arıyor. 150 YTL'lik bisikletin üzerindeki bin YTL'lik aksesuar bulunan bisiklet görenleri hayrete düşürüyor. 

Babası vefat ettikten sonra sinir hastalığının başladığını söyleyen Mustafa Özyürek, hastalığını yenebilmek için bisikletine aksesuar takarak vakit geçirdiğini kaydetti. Torna tesviye işiyle uğraştığını ifade eden Özyürek, "Ben aksesuarı ve bisikleti seven birisiyim. Sinir hastalığımda vardı. Boş vakitlerimde zamanımı bisikletime ayırıyorum. Bisikletimle uğraşırken böylece sinirden kurtuluyorum. Akşamları hırsızlık olaylarına karşı bisikletimi eve koyuyorum. Bisikletimle müzik dinleyerek gezerken etrafta beni görenler şaşkınlığını gizleyemiyorlar" dedi. 

Bisikletin üzerinde her çeşit elektronik aletin bulunduğunu belirten Özyürek, "Bisikletimde cd çalar, 9 tane hoparlör, otomobil aküsü, aküyü şarj etmesi için 2 tane dinamo, aydınlatma tesisatı, havalı korna, 2 tane amortisör ve çok sayıda aksesuar var. Aklımda daha değişik projelerim var. Elime geçen her fırsatta değişik aksesuarlar takarak bisikletimi daha da güzel yapacağım" dedi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 14:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?