30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Motosikletçi ve bisikletçilerin iftar buluşması

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (KESOB) bağlı Motosikletçiler ve Bisikletçiler Odası yönetimi ve üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Motosikletçiler ve Bisikletçiler Odası'nın iftar yemeğinin onur konuğu Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Alan oldu. Yemekte Oda Başkanı Mehmet Doğan, Başkan Yardımcısı Mehmet Lüzumlu ve 2. Başkan Kamil Mendel ile yönetim kurulu üyeleri ile üyeler hazır bulundu. 

Her yıl geleneksel olarak yaptıkları iftar yemeğinin bu yıl 10.'sunu düzenlediklerini ifade eden oda Başkan Mehmet Doğan, üyelerle bir araya gelerek sohbet etmenin büyük bir mutluluk verdiğini söyledi. 

Oda Başkanı Doğan, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizde toplanıyoruz. Amacımız, üyelerimizle ve meslektaşlarımızla oturup, onların sorunlarını dinlemek ve bir çözüm yolu aramak. Sohbet ederek kaynaşmak, aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışmak ve aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı anmak. İnşallah her yıl bu geleneği devam ettirerek oda içerisinde üyelerle bir bütünlük sağlamayı devam ettireceğiz" dedi.
Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dua yapıldı ve bir süre sohbet edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2006 Pazar 11:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?