5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Müdürden ağlatan veda

Tekirdağ'a atanan Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş'un vedası, personelini gözyaşlarına boğdu.

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda personeli ile bir araya gelen İsmet Taymuş'un veda konuşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Burada personeline hitap eden Taymuş, Kayseri'de hep ilkleri yaptıklarını söyledi.

Görevde bulunduğu süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Taymuş, "Bu çalışmaları siz yaptınız. Hep kendinizden fedakarlık yaptınız. İlimizde en sorunsuz müdürlüklerden birisi haline geldik. Her şube müdürüm görevini eksiksiz yaptı. Ben sizlerle çalışmaktan son derece onur duydum. Umarım başarılarınız hep öyle devam eder. Hakkınızı helal edin" dedi.

Müdür Taymuş'un konuşması sırasında bazı bayan çalışanların ağladıkları gözlendi. Veda konuşmasının ardından Taymuş, hizmetlerinden dolayı bütün personeline teşekkür plaketi verdi. Müdürlük çalışanları müdürleri Taymuş'u unutmayacaklarını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Konuşma ve plaket törenin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirilirken, İsmet Taymuş'un cuma günü Kayseri'den ayrılacağı belirtildi.


 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 14:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?