4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Muhtarlar pil toplayıp, altın kazanacak

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi bu yılda çevreci bir kampanya başlatarak, bireyleri çevre konusunda duyarlı olmaya davet ettiklerini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, 3 ay sürecek olan kampanya ile atık pil getirenlere, getirdikleri pil sayısı ile orantılı olarak çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bu kampanyamız sadece mahalle muhtarlarını kapsamaktadır. Muhtarlarımız 3 aylık kampanya süresince 10 adet atık pil getirirse 1 adet mevsimlik çiçek, 50 adet atık pil getirirse 1 adet araç güneşliği ve 100 adet atık pil getirir ise 1 adet cam fanus verilecektir” dedi.

Kampanya sonunda en çok pil toplayan mahalle muhtarının ise çeyrek altın ve sürpriz hediyelerle ödüllendirileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu kampanya ile hem atık pillerin toplanılmasına imkan tanıdıklarını hem çevreye duyarlı bir toplum oluşturduklarını hem de muhalle muhtarlarına çevre konusunda yeni bir misyon yükleyerek onların öncü olmasını sağladıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 16:04:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?