5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

MÜSİAD 6. hizmet dönemi toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı İsmail Ruhlukürkçü, MÜSİAD'ın yeni hedef ve projelerle hizmet çıtasını yükselteceğini söyledi.

16. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen MÜSİAD Kayseri Şubesi'nin 6. hizmet döneminin ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda gündemi değerlendiren MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Ruhlukürkçü, Gazze'de çoğu sivil, kadın ve çocuktan oluşan katliamı kınadıklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta sergilediği tutumunu da sonuna kadar savunduklarını ifade eden Ruhlukürkçü, “Davos duruşu sadece biz ve dünya tarafından değil İsrail'in kendi içinde ve dışındaki Yahudiler tarafından da destek görmüştür. Davos'ta bir kez daha anlaşıldı ki, Türk halkı güçlüden değil, haklıdan yanadır" dedi.

MÜSİAD Kayseri Şubesi'nin yeni hizmet döneminde planladığı faaliyetlerden de bahseden Başkan Ruhlukürkçü, önümüzdeki çalışma döneminde yeni hedef ve projelerle hizmet çıtasını daha yükseğe çekmek istediklerini söyledi. Ruhlukürkçü, ayrıca üyeler arası ticaret, işbirliği ve ortaklık kültürünü yaygınlaştıracak çalışmalar yapmayı amaçladıklarını, işletmelerin birbirleriyle iş yapma imkanı ve fırsatlarını geliştirmek istediklerini belirtti. Ruhlukürkçü, "Bizler MÜSİAD'ın kuruluşundaki fikri kaygılarına, bu amaçla yüklendiği misyona ve 20 yıldır sergilediği vizyonun sürdürebilirliliğine hizmet için buradayız" dedi.

Türkiye'de yaşanılan ekonomik krizin 2009 yılı içerisinde son bulacağını da ifade eden Ruhlukürkçü, “Krizi ne kadar gündemde tutarsak ve ders çıkarmazsak, etkisi daha devam eder. Krizi engelleme yönünde çalışmalar yapılmalıdır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 12:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?