4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Müşteri çekmek için ilginç yöntem!

Kayseri'de işlerinin azlığından sıkılan Kale İçi esnafı, dükkanlarının önüne kardan otomobil yaptı. Otomobili sprey boya ile boyayan esnaf, amaçlarının müşterilerin dikkatini çekmek olduğunu söyledi.

Kar yağışı, gizli kalmış yetenekleri de ortaya çıkarıyor. Daha önce bir inşaat işçisinin kardan hayvan ve tarihi bina figürleri yaptığı Kayseri'de işlerin azlığından sıkılan Kale İçi esnafı, zamanını dükkanların önündeki karları temizleyerek değerlendirdi. Temizlik sonrasında müşterilerin geçiş güzergahında biriken karı toplayan 15 kişi, kardan otomobil yaptı.

Murat 131 marka otomobile benzetilmeye çalışılan kardan otomobilin kağıttan yapılan plakasına da "Kale 38" ve "Taxi" yazıldı. Otomobili sprey boya ile sarı, kırmızı ve mavi renklere boyayan esnaf, eserini en ince detayına kadar düşündü. Otomobilin üzerine etek askısından cam sileceği, elektrik süpürgesinin borusundan egzoz, spot lambalarının altlığıyla da far yapıldı. Tarihi mekanda yakıtsız taksi yaptıklarını belirten esnaf, Kayseri halkını yaptıkları otomobili görmeye davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 10:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet emin akbaba IP: 78.160.3.xxx Tarih : 9.07.2008 17:02:33

arkadaşlar çok güzel ve ilginç olmuş.böyle bişeyde biz yapacağiz.sinek avlıyoz şu an