4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Mutfakta patlama: 3 yaralı

Kayseri'de bir evde mutfak tüpünden gaz sızması sonucu patlama oldu. Olayda 3 kişi yaralandı.

Beyazşehir semti yakınlarındaki Sinankent siteleri 3. blokta sabah saatlerinde Ahmet Dilci'nin evinde patlama meydana geldi.

Bina sakinlerinin müdahalesi sonucu evde bulunan Ahmet Dilci ile eşi Şükran Dilci ve babası Mahmut Dilci dışarı çıkarıldı.Vatandaşların ihbarı sonucu jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine
geldi. Yapılan incelemede, patlamanın can kaybına yol açmadığı belirlendi.

Evin mutfağında meydana gelen patlama nedeniyle, mutfak ile Mustafa Çelik'e ait yan daire arasındaki duvar yıkıldı. Patlamanın oluşturduğu basınç nedeniyle evin tüm kapı ve pencereleri yerinden söküldü.

Ev sahibi Ahmet Dilci, sabah kalktığında mutfağa gidip ocağın üzerine çay koyduğunu, ancak ocağı yakmadığını bir süre sonra da büyük bir patlama duyduğunu anlattı.

Yan dairede yaşayan Mustafa Çelik de patlama sesi ile uyandıklarını, mutfağa gittiğinde komşusu Ahmet Dilci'yi kendi mutfağında görünce şaşırdığını kaydetti.

Patlamanın etkisiyle hafif şekilde yaralanan Ahmet Dilci ile eşi Şükran Dilci ve babası Mahmut Dilci, olay yerine çağrılan acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalenin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer, mutfakta tüpten sızan gazın elektrik kontağından patlamaya neden olduğunun belirlendiğini kaydettiler.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 12:24:46
Güncelleme :19 Şubat 2008 Salı 13:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?