4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Mutfakta sıkışan gaz patladı:2 yaralı

KAYSERİ’de 33 yaşındaki Gencer Toparlama, ocağı yakmak için girdiği mutfakta kibriti çakınca, daha önceden tüpten sızarak biriktiği sanılan gaz şiddetle patladı. Kazada Toparlama'nın iki çocuğu yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kocasinan İlçesi'ne bağlı Fevziçakmak Mahallesi Bozantı Caddesi'ndeki Diva sitelerinde meydana geldi. Gencer Toplama, ocağı yakmak için girdiği mutfakta, tüpten sızarak birikmiş gazı farkedemedi. Toparlama'nın kibriti çakmasıyla sıkışan gaz gürültüyle patladı.

Olay sırasında Toparlama'nın hemen yakınında bulunan çocukları 5 yaşındaki Kadircan ile 4 yaşındaik Hüsna yaralandı. Şans eseri yara almadan kurtulan baba Toparlama çocuklarını alıp dışarı çıkarken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, patlama sonrası oluşan yangını kısa sürede söndürdü. Bu arada güvenlik amacıyla çevre binadakiler de tahliye edildi.

Yaralı çocuklar da ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuklardan Kadircan'ın vücudunun bazı bölgelerinden ikinci derece yanıklar olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 12:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?